Vetesnäcka bakad med smör, surdeg och fylld med svarta vinbär.
Förvaring och hantering
Förvaras vid -18°C eller kallare.
Tina över natten i kylrum (ca 2°C) eller 60 min i rumstemperatur. Forma degbiten rund och lägg i bipackad bullform. Jäs 50-60 min i jässkåp (35-37 C, 70% fuktighet). Grädda 8-12 minuter i ca 180°C.
Näringsinnehåll per 100g
-
Energi, kcal
291 kcal
-
Energi kJ
1226 kJ
-
Fett
8.7 g
-
- varav mättat fett
4.4 g
-
Kolhydrater
44 g
-
- varav socker
12 g
-
Fibrer
2.7 g
-
Protein
7.9 g
-
Salt
0.82 g
Ingredienser
Allergener: Vete
,
Ägg
,
Mjölk
,
Spannmål som innehåller gluten
.
Kan innehålla spår av Mandel
,
Nötter
.
Tillverkningsland: Estland