En god och nyttig fralla med solroskärnor och färskrivna morötter och rödbetor, bakad på vete- och rågmjöl.
Förvaring och hantering
Förvaras vid -18 °C eller kallare. Får inte frysas efter upptining. Hanteras varsamt. Skyddas mot väta.
Tina Rotfruktsfrallorna i kyl +4°C under plast över natt, eller tina i rumstemperatur under plast i ca 60-70 minuter. Jäs i 50-60 minuter i jässkåp med temperatur 37°C och 70% luftfuktighet. Värm ugnen till 220°C. Ställ in frallorna i ugnen och tillför 1
Näringsinnehåll per 100g
-
Energi, kcal
250 kcal
-
Energi kJ
1050 kJ
-
Fett
3.3 g
-
- varav mättat fett
0.9 g
-
Kolhydrater
45 g
-
- varav socker
4.6 g
-
Fibrer
3.9 g
-
Protein
7.2 g
-
Salt
0.87 g
-
Lactose g/100g
0
Ingredienser
Allergener: Korn
,
Råg
,
Vete
,
Spannmål som innehåller gluten
.
Kan innehålla spår av Valnöt
,
Nötter
.
Tillverkningsland: Sverige