Portionsbröd med havre, råg och vete, toppat med havreflingor.
Förvaring och hantering
Förvaras vid -18°C eller kallare.
Tina över natten i kylrum (2-4°C) eller 60 min i rumstemperatur under plast. Jäs 50-60 min i jässkåp (35-37°C, ca 70 % fuktighet). Värm ugnen till 220°C. Ställ in brödet och tillför ca 1 sek ånga per plåt som ska bakas. Sänk temperaturen till 180°C och gr
Näringsinnehåll per 100g
-
Energi, kcal
253 kcal
-
Energi kJ
1063 kJ
-
Fett
3.1 g
-
- varav mättat fett
0.8 g
-
Kolhydrater
45 g
-
- varav socker
3.4 g
-
Fibrer
3.6 g
-
Protein
9.1 g
-
Salt
0.95 g
Ingredienser
Allergener: Havre
,
Korn
,
Vete
,
Spannmål som innehåller gluten
.
Kan innehålla spår av Ägg
,
Mjölk
,
Mandel
,
Nötter
.
Tillverkningsland: Estland