Ny

Fullkornslimpa frukt

Artikelnummer: 223505 Nettovikt/frp (g): 9900
GTIN (kartong): 06416577023405
223505_Fullkornslimpa_Frukt_550g_OPV_MED_221020

Fullkornsbröd (22% fullkorn) bakat på durumvete. Med aprikoser och tranbär.

18 Styck per kartong

Förvaring och hantering

Fryst. Förvaras i -18 C eller kallare. Frys ej igen efter upptining.

Tina över natten i kylrum (ca 4°C) eller 2-3 timmar i rumstemperatur. Jäs ca 60 min i jässkåp (35-37°C, ca 70% fuktighet). Värm ugnen till 220°C. Ställ in bröden och tillför ca 1 sek ånga per plåt som ska bakas. Sänk temperaturen och grädda 25-26 min i 180-200°C. OBS! Gräddningstider och temperatur är riktvärden beroende på ugn.

Ingredienser

VETEMJÖL, vatten, fullkornsmjöl av DURUMVETE, aprikoser (innehåller SVAVELDIOXID), tranbär, VETEGLUTEN, jäst, socker, salt, RÅGMJÖL, emulgeringsmedel (E472e), rismjöl, färgämne (E170), solrosolja, enzymer, mjölbehandlingsmedel (E300). Produkten innehåller 6 % frukt. Kan innehålla spår av valnötter, mjölk.

Allergener innehåller

Allergener:

Svaveldioxid och sulfit, Spannmål som innehåller gluten, Råg, Vete

Kan innehålla spår av

Mjölk, Valnöt

Tillverkningsland: Estland

Hållbarhet

210

Nettovikt/frp (g)
9900
Artikelnummer
223505
GTIN (kartong)
06416577023405

Näringsinnehåll per 100g


  • Energi, kcal 243 kcal
  • Energi kJ 1026 kJ
  • Fett
    - varav mättat fett
    1.5 g
    0.2 g
  • Kolhydrater
    - varav socker
    45 g
    6 g
  • Fibrer 5.1 g
  • Protein 9.7 g
  • Salt 1.3 g
  • Lactose g/100g 0
  • NutrientSodium 520 mg