Fullkornslimpa frukt

Artikelnummer: 223505
Nettovikt (g): 550
GTIN (kartong): 06416577023399

223505_Fullkornslimpa_Frukt_550g_OPV_MED_221020
Fullkornsbröd (22% fullkorn) bakat på durumvete. Med aprikoser och tranbär.

Förvaring och hantering

Tina över natten i kylrum (ca 4°C) eller 2-3 timmar i rumstemperatur. Jäs ca 60 min i jässkåp (35-37°C, ca 70% fuktighet). Värm ugnen till 220°C. Ställ in bröden och tillför ca 1 sek ånga per plåt som ska bakas. Sänk temperaturen och grädda 25-26 min i 180-200°C. OBS! Gräddningstider och temperatur är riktvärden beroende på ugn.

Hållbarhet

180

Näringsinnehåll

  • Energi, kcal 243 kcal
  • Energi kJ 1026 kJ
  • Fett 1.5 g
  • - varav mättat fett 0.2 g
  • Kolhydrater 45 g
  • - varav socker 6 g
  • Fibrer 5.1 g
  • Protein 9.7 g
  • Salt 1.3 g
  • Lactose g/100g 0
Ingredienser

VETEMJÖL, vatten, fullkornsmjöl av DURUMVETE, aprikoser (innehåller SVAVELDIOXID), tranbär, VETEGLUTEN, jäst, socker, salt, RÅGMJÖL, emulgeringsmedel (E472e), rismjöl, färgämne (E170), solrosolja, enzymer, mjölbehandlingsmedel (E300). Produkten innehåller 6 % frukt. Kan innehålla spår av valnötter, mjölk.
Allergener:

Svaveldioxid och sulfit

,

Spannmål som innehåller gluten

,

Råg

,

Vete

.
Kan innehålla spår av

Mjölk

,

Valnöt

.
Tillverkningsland: Estland