Franskt valnötsbröd

Artikelnummer: 80284
Nettovikt (g): 610
GTIN (kartong): 05701536802841

80284_SBS_Valnoedbroed_komprimeret
Förbakat, djupfryst stenugnsbakat bröd

Förvaring och hantering

Frysvara, förvaras vid -18° C eller kallare

Tina brödet. Ingångstemperatur ca 220 grader, avbakningstemperatur 190-210 grader i ca 8-12 min. Ånga 7 sek. Låt produkten svalna 20-30 min

Hållbarhet

365

Näringsinnehåll per 100g

  • Energi, kcal 269 kcal
  • Energi kJ 1136 kJ
  • Fett 4.4 g
  • - varav mättat fett 1.1 g
  • Kolhydrater 47 g
  • - varav socker 2 g
  • Fibrer 3.7 g
  • Protein 8.5 g
  • Salt 1.5 g
Ingredienser

VETEMJÖL, vatten, FULLKORNSRÅGMJÖL 6%, siktat RÅGMJÖL 6%, VALNÖTTER 3%, jodberikat salt, palm- och rapsolja, VETEGLUTEN, jäst, DURUMVETEMJÖL, extrakt av KORNMALT, torkad surdeg (VETEMJÖL, surdegskultur), emulgeringsmedel (vegetabilisk E472e), druvsocker, VETEMALTMJÖL, KORNMALTMJÖL, mjölbehandlingsmedel (E300). Kan innehålla spår av sesamfrön.
Allergener:

Valnöt

,

Nötter

,

Korn

,

Råg

,

Vete

,

Spannmål som innehåller gluten

.
Kan innehålla spår av

Sesamfrön

.
Tillverkningsland: Danmark
Stenovnsbagt_DK il-st dannebrologo