Förvaring och hantering
Förvaras vid -18°C eller kallare.
Tina över natten i kylrum (ca 2°C) eller 60 min i rumstemperatur. Jäs 60 min i jässkåp (35-37°C, ca 70% fuktighet). Grädda 8-12 minuter i ca 180°C.
Saftig och mjuk vetesnäcka med lite kardemumma i degen och härlig fyllning med smak av pistage.
Förvaras vid -18°C eller kallare.
Tina över natten i kylrum (ca 2°C) eller 60 min i rumstemperatur. Jäs 60 min i jässkåp (35-37°C, ca 70% fuktighet). Grädda 8-12 minuter i ca 180°C.
Vete, Spannmål som innehåller gluten
Ägg, Mjölk, Mandel, Nötter
365
Nettovikt/frp (g) | Artikelnummer | GTIN (kartong) | Typ |
---|---|---|---|
10000 | 773219 | 07391288321905 | Case |
773219 | 27391288321909 | Pallet |