Smulpaj med mördegsbotten, mellanlager av vaniljkräm och blåbärssylt, toppad med blåbär och pajsmulor.
Förvaring och hantering
Förvaras vid -18°C eller kallare
Tina i rumstemperatur cirka 10 minuter. Baka 10-12 minuter i 200 °C. OBS! Gräddningstider och temperatur är riktvärden beroende på ugn. *) Förädlingstips: Sikta över lite florsocker när pajerna kallnat.
Näringsinnehåll per 100g
-
Energi, kcal
403 kcal
-
Energi kJ
1688 kJ
-
Fett
18 g
-
- varav mättat fett
12 g
-
Kolhydrater
56 g
-
- varav socker
34 g
-
Fibrer
1.3 g
-
Protein
3.5 g
-
Salt
0.25 g
Ingredienser
Allergener: Vete
,
Havre
,
Mjölk
,
Spannmål som innehåller gluten
.
Kan innehålla spår av Ägg
,
Sesamfrön
,
Sojabönor
.
Tillverkningsland: Lituen