Smulpaj med mördegsbotten, mellanlager av vaniljkräm och äppelsylt, toppad med bitar av äpple och pajsmulor.
Förvaring och hantering
Förvaras vid -18°C eller kallare.
Tina i rumstemperatur cirka 10 minuter. Baka 10-12 minuter i 200 °C. OBS! Gräddningstider och temperatur är riktvärden beroende på ugn. *) Förädlingstips:Sikta över lite florsocker när pajerna kallnat.
Näringsinnehåll per 100g
-
Energi, kcal
395 kcal
-
Energi kJ
1660 kJ
-
Fett
16 g
-
- varav mättat fett
10 g
-
Kolhydrater
59 g
-
- varav socker
39 g
-
Fibrer
1.3 g
-
Protein
3.2 g
-
Salt
0.2 g
Ingredienser
Allergener: Vete
,
Havre
,
Mjölk
,
Hasselnöt
,
Spannmål som innehåller gluten
,
Nötter
.
Kan innehålla spår av Ägg
,
Sojabönor
,
Sesamfrön
.
Tillverkningsland: Lituen