Semlebulle/Slätbulle med smör
Förvaring och hantering
Förvaras vid -18°C eller kallare.
Tina i ca 60 min i rumstemperatur Jäs i jässkåp ca 60 minuter (+35-37 °C, 70% luftfuktighet). Baka i 11 minuter på ca 180 °C. OBS! Gräddningstider och temperatur är riktvärden beroende på ugn. Vikt bakad produkt: ca 56 g.
Näringsinnehåll per 100g
-
Energi, kcal
305 kcal
-
Energi kJ
1286 kJ
-
Fett
7.3 g
-
- varav mättat fett
3.4 g
-
Kolhydrater
49 g
-
- varav socker
6.3 g
-
Fibrer
9.4 g
-
Protein
2.9 g
-
Salt
0.44 g
-
Lactose g/100g
0.04
Ingredienser
Allergener: Vete
,
Mjölk
,
Spannmål som innehåller gluten
.
Kan innehålla spår av Valnöt
,
Nötter
.
Tillverkningsland: Estland