Förvaring och hantering
Frysvara, förvaras vid -18ºC eller kallare.
Baka direkt ifrån frys ca 15 min i 190° C. Låt produkten svalna innan dekoration. Glasyr bipackas. OBS. Gräddningstider och temperatur är riktvärden beroende på ugn.
Ett klassiskt wienerbröd i miniformat med len vaniljkräm och glasyr. Förjäst.
Frysvara, förvaras vid -18ºC eller kallare.
Baka direkt ifrån frys ca 15 min i 190° C. Låt produkten svalna innan dekoration. Glasyr bipackas. OBS. Gräddningstider och temperatur är riktvärden beroende på ugn.
Vete, Ägg, Mjölk, Mandel, Spannmål som innehåller gluten, Nötter
Hasselnöt, Pekannöt, Sesamfrön
456
Nettovikt/frp (g) | Artikelnummer | GTIN (kartong) |
---|---|---|
5510 | 80216 | 05701536802162 |