Ciabatta tranbär

Artikelnummer: 222716
Nettovikt (g): 100
GTIN (kartong): 07315062227160

222716_Ciabatta_frukt_OPV_MED
Stenugnsbakad ciabatta bakad med rågsurdeg och tranbär. Toppad med havre, hirs och pumpakärnor.

Förvaring och hantering

Förvaras vid -18°C eller kallare

Tina bröden i rumstemperatur i ca 15-20 minuter, helst under plastöverdrag. Grädda bröden på 180°C i 7-9 minuter. OBS! Gräddningstid och temperatur är riktvärden beroende på ugn.

Näringsinnehåll

  • Energi, kcal 372 kcal
  • Energi kJ 1571 kJ
  • Fett 7.5 g
  • - varav mättat fett 1.1 g
  • Kolhydrater 61 g
  • - varav socker 1.6 g
  • Fibrer 4.4 g
  • Protein 13 g
  • Salt 1.7 g
Ingredienser

VETEMJÖL, vatten, solrosfrön 5%, surdeg av RÅG [RÅGMJÖL, vatten], torkade tranbär 3,5%, socker, pumpafrön 2,5%, HAVREGRYN 2%, SESAMFRÖN, 1,5%, salt (jod), VETEGLUTEN, jäst, maltmjöl av VETE, solrosolja. Kan innehålla spår av soja.
Allergener:

Sesamfrön

,

Spannmål som innehåller gluten

.
Kan innehålla spår av

Sojabönor

.
Tillverkningsland: Lithuania
Stenugnsbakat Surdegsbakat_