Förvaring och hantering
Förvaras vid -18°C eller kallare
Tina Surdegslimpa i rumstemperatur i ca 20-30 minuter. Baka brödet på 180°C i ca 4-5 minuter. OBS! Gräddningstider och temperatur är riktvärden beroende på ugn.
En mörk, stenugnsbakad surdegslimpa med vackert skuren och sprucken yta. Tina och baka.
Förvaras vid -18°C eller kallare
Tina Surdegslimpa i rumstemperatur i ca 20-30 minuter. Baka brödet på 180°C i ca 4-5 minuter. OBS! Gräddningstider och temperatur är riktvärden beroende på ugn.
Korn, Spannmål som innehåller gluten, Havre, Råg, Vete
Ägg, Mjölk, Mandel, Hasselnöt, Pekannöt, Sesamfrön, Sojabönor, Valnöt
365
Typ | Artikelnummer | GTIN (kartong) | Nettovikt/frp (g) |
---|---|---|---|
Case | 228755 | 07315062287584 | 8400 |
Pallet | 228755 | 17315062287550 | N/A |