Förvaring och hantering
Förvaras vid -18°C eller kallare.
Tina brödet i rumstemperatur i ca 20-30 minuter. Baka på 180°C i ca 4-5 minuter. OBS! Gräddningstider och temperatur är riktvärden beroende på ugn.
Ett unikt handsnurrat surdegsbröd med luftigt inkråm.
Förvaras vid -18°C eller kallare.
Tina brödet i rumstemperatur i ca 20-30 minuter. Baka på 180°C i ca 4-5 minuter. OBS! Gräddningstider och temperatur är riktvärden beroende på ugn.
Korn, Spannmål som innehåller gluten, Vete
Ägg, Mjölk, Mandel, Hasselnöt, Pekannöt, Sesamfrön, Sojabönor, Valnöt
365
Typ | Artikelnummer | GTIN (kartong) | Nettovikt/frp (g) |
---|---|---|---|
Case | 228751 | 07315062287515 | 5600 |
Pallet | 228751 | 17315062287512 | N/A |