Förvaring och hantering
Förvaras vid -18°C eller kallare
Tina Saffranslevain i rumstemperatur i ca 20-30 minuter. Baka sedan på 180°C i ca 4-5 minuter. OBS! Gräddningstider och temperatur är riktvärden beroende på ugn.
En rustik och vacker surdegslimpa, full med smak av julig saffran. Tina och baka.
Förvaras vid -18°C eller kallare
Tina Saffranslevain i rumstemperatur i ca 20-30 minuter. Baka sedan på 180°C i ca 4-5 minuter. OBS! Gräddningstider och temperatur är riktvärden beroende på ugn.
Spannmål som innehåller gluten, Råg, Vete
Sesamfrön, Sojabönor
365
Typ | Artikelnummer | GTIN (kartong) | Nettovikt/frp (g) |
---|---|---|---|
Case | 228756 | 07315062287621 | 6800 |
Pallet | 228756 | 17315062287567 | N/A |