Förvaring och hantering
Förvaras vid -18°C eller kallare
Tina baguetten i rumstemperatur i ca 20-30 minuter. Baka sedan på 180° C i ca 4-5 minuter. OBS! Gräddningstider och temperatur är riktvärden beroende på ugn.
En hantverksmässig och stenugnsbakad levainbaguette.
Förvaras vid -18°C eller kallare
Tina baguetten i rumstemperatur i ca 20-30 minuter. Baka sedan på 180° C i ca 4-5 minuter. OBS! Gräddningstider och temperatur är riktvärden beroende på ugn.
Korn, Spannmål som innehåller gluten, Havre, Råg, Vete
Ägg, Mjölk, Mandel, Hasselnöt, Pekannöt, Sesamfrön, Sojabönor, Valnöt
365
| Typ | Artikelnummer | GTIN (kartong) | Nettovikt/frp (g) |
|---|---|---|---|
| Case | 228752 | 07315062287522 | 7200 |
| Pallet | 228752 | 17315062287529 | N/A |