Förvaring och hantering
Djupfryst. Förvaras vid -18 °C eller kallare.
Tina i ca 30 min i rumstemperatur. Grädda i 200°C i ca 6-8 minuter. OBS! Gräddningstider och temperatur är riktvärden beroende på ugn. Bakad vikt ca 80 g.
Vetebulle fylld med blåbär- och hallonfyllning och vaniljsmakande fyllning och toppad med pärlsocker.
Djupfryst. Förvaras vid -18 °C eller kallare.
Tina i ca 30 min i rumstemperatur. Grädda i 200°C i ca 6-8 minuter. OBS! Gräddningstider och temperatur är riktvärden beroende på ugn. Bakad vikt ca 80 g.
Laktos, Mjölk, Vete
Mandel, Ägg
180
Nettovikt/frp (g) | Artikelnummer | GTIN (kartong) | // This is a workaround to not show the type column if no GTIN is setTyp |
---|---|---|---|
5400 | 224693 | 06416577029711 | // This is a workaround to not show the type column if no GTIN is setCase |
243000 | 224693 | 06416577029728 | // This is a workaround to not show the type column if no GTIN is setPallet |