Förvaring och hantering
Djupfryst. Förvaras vid -18 °C eller kallare.
Tina i ca 30 min i rumstemperatur. Grädda i 200°C i ca 6-8 minuter. OBS! Gräddningstider och temperatur är riktvärden beroende på ugn. Bakad vikt ca 80 g.
Vetebulle fylld med blåbär- och hallonfyllning och vaniljsmakande fyllning och toppad med pärlsocker.
Djupfryst. Förvaras vid -18 °C eller kallare.
Tina i ca 30 min i rumstemperatur. Grädda i 200°C i ca 6-8 minuter. OBS! Gräddningstider och temperatur är riktvärden beroende på ugn. Bakad vikt ca 80 g.
Laktos, Mjölk, Vete
Mandel, Ägg
180
Typ | Artikelnummer | GTIN (kartong) | Nettovikt/frp (g) |
---|---|---|---|
Case | 224693 | 06416577029711 | 5400 |
Pallet | 224693 | 06416577029728 | 243000 |