Färdigbakad ljus giffel toppad med vallmofrön.
Förvaring och hantering
Frysvara, förvaras vi -18°C eller kallare
Ta ut bröden från frysen och låt tina på plasttäckt bakplåt i rumstemperatur i ca 20-30 minuter. Grädda bröden på 190°C i ca 5-7 minuter. OBS! Gräddningstider och temperatur är riktvärden beroende på ugn.
Näringsinnehåll per 100g
-
Energi, kcal
269 kcal
-
Energi kJ
1144 kJ
-
Fett
6.7 g
-
- varav mättat fett
0.7 g
-
Kolhydrater
44 g
-
- varav socker
3.5 g
-
Fibrer
2.3 g
-
Protein
8 g
-
Salt
0.75 g
Ingredienser
Allergener: Fröer (Seed)
,
Mjölk
,
Korn
,
Vete
,
Spannmål som innehåller gluten
.
Kan innehålla spår av Mandel
,
Nötter
.
Tillverkningsland: Sverige