Förvaring och hantering
Förvaras vid -18°C eller kallare.
Tina i rumstemperatur ca 15-20 minuter. Grädda i ca 180 °C i 8-10 minuter. OBS. Gräddningstider och temperatur är riktvärden beroende på ugn.
Vackert handflätad vetefläta fylld med hallonsylt och len vaniljkräm. Toppad med pärlsocker.
Förvaras vid -18°C eller kallare.
Tina i rumstemperatur ca 15-20 minuter. Grädda i ca 180 °C i 8-10 minuter. OBS. Gräddningstider och temperatur är riktvärden beroende på ugn.
Vete, Ägg, Mjölk, Spannmål som innehåller gluten
Sojabönor, Mandel, Hasselnöt, Senap, Sesamfrön, Nötter
365
Nettovikt/frp (g) | Artikelnummer | GTIN (kartong) |
---|---|---|
3750 | 218981 | 17315062189816 |
218981 | 27315062189813 |