Förvaring och hantering
Förvaras vid -18°C eller kallare.
Tina över natten i kylrum (ca 2 °C) eller 60 min i rumstemperatur. Jäs 45-60 min i jässkåp (35-37°C, ca 70% fuktighet). Grädda 15-20 min i ca 175-190°C.
Klassisk vetelängd med riklig kanelfyllning.
Förvaras vid -18°C eller kallare.
Tina över natten i kylrum (ca 2 °C) eller 60 min i rumstemperatur. Jäs 45-60 min i jässkåp (35-37°C, ca 70% fuktighet). Grädda 15-20 min i ca 175-190°C.
Vete, Spannmål som innehåller gluten
Ägg, Mjölk, Mandel, Nötter
365
Nettovikt/frp (g) | Artikelnummer | GTIN (kartong) | Typ | |
---|---|---|---|---|
10080 | 3251 | N/A | 07391288325101 | Case |
453600 | 3251 | N/A | 27391288325105 | Pallet |