Spicy Hawaii Vegoburgare

Låt dig inspireras av recept skapat av Adam Thulin i samarbete med Korvbrödsbagarn | Lantmännen Unibake


4 portioner
  • 4 st Potato burger bun

  • 4 st GoGreen Vegoburgare
  • 8 st skivor ananas, färsk
  • 2 dl mango chutney
  • 1 st röd chili, färsk
  • 1 st lime eller citron
  • 2 dl majonnäs, välj enäggfri om du är vegan
  • 1 st krispsallad
  • Salt och peppar

30 minuter

Gör så här:

  1. Stek anansen i lite olja tills den fått fin färg på båda sidor.
  2. Häll på mango chutney och låt koka in nästan helt. Ananasen ska bli vackert bärnstensfärgad
  3. Addera färsk chili sista minuten. Lägg över på en tallrik så länge
  4. Pressa lime eller citron sam triv zest över ananasen.
  5. Stek burgare i olja till den fått fin färg
  6. Rosta brödet, bred ett lager majonnäs på botten, toppa med krispsallad.
  7. Fyll böreden med vegoburgare och karamelliserad ananas. Känns solen skina!