Sommarkorv med fänksålsmajonnäs

Låt dig inspireras av recept skapat av Adam Thulin i samarbete med Korvbrödsbagarn | Lantmännen Unibake


4 korvportioner
  • 4 st Durum korvbröd

  • 4 st grillkorvar
  • 0,5 spetskål
  • 50 g bladpersilja
  • 0,5 citron, saft och zest
  • 2 msk fänkålsfrön
  • 2 dl majonnäs
  • 1 chili till garnering
  • 2 msk olivolja

20 minuter

Gör så här:

  1. Skär spetskål i tunna strimlor och grovhacka persilja.
  2. Lägg i en skål tillsammans med citron och olivolja.
  3. Blanda ihop och smaka av med salt.
  4. Rosta fänkålsfrön i en torr pann, mortla till ett pulver och blanda med majonnäsen.
  5. Grilla korv, lägg i bröd och toppa med spetskål, fänkålsmajonnäs och skivad chili. Semestern kan börja!