Sötpotatisburgare med avocado

Låt dig inspireras av recept skapat av vår produktutvecklare Davor Zidaric | Korbrödsbagarn / Lantmännen Unibake


4 portioner
  • 4 st Potato burger bun

  • 4 st Sötpotatisburgare
  • 1 st sötpotatis som tillbehör (chips)
  • 1 st ägg
  • 1 st avocado
  • 2 msk Johnny´s Dijonsenap
  • 1 dl creme fraiche
  • 1 st vårlök
  • 1 st röd chili
  • valfri sallad

30 minuter

Gör så här:

  1. Vispa ihop ett ägg med lite salt, lägg burgaren i en rund stansform i stekpannan med lite olja och häll över det vispade ägget.
  2. Senaps-creme (4 port): Blanda 2 msk Johnny´s Dijonsenap med 1 dl creme fraiche.
  3. Rosta bröden och lägg på salladen och burgaren.
  4. Toppa med skivad avocado, srirachadressing, tunnskivad vårlök och chili
  5. Lägg på locket.