Förvaring och hantering
Förvaras vid -18°C eller kallare.
Tina 30 min i rumstemperatur. Grädda 10-12 min på 180°C. OBS! Gräddningstider och temperatur är riktvärden beroende på ugn. Bakad vikt ca 85 g.
Traditionell kanelsnäcka med riklig fyllning och toppad med pärlsocker.
Förvaras vid -18°C eller kallare.
Tina 30 min i rumstemperatur. Grädda 10-12 min på 180°C. OBS! Gräddningstider och temperatur är riktvärden beroende på ugn. Bakad vikt ca 85 g.
Vete, Ägg, Spannmål som innehåller gluten
Sojabönor, Mjölk, Mandel, Nötter
240
Nettovikt/frp (g) | Artikelnummer | GTIN (kartong) | Typ | |
---|---|---|---|---|
4280 | 6161 | N/A | 07391288616100 | Case |
205200 | 6161 | N/A | 27391288616104 | Pallet |