Förvaring och hantering
Förvaras vid -18°C eller kallare.
Tina över natten i kylrum (ca 4°C) eller 60 min i rumstemperatur. Jäs 50-60 min i jässkåp (35-37°C, ca 70% fuktighet). Grädda 15-20 min i ca 160-175°C.
Vetelängd fylld med blåbärssylt och vaniljkräm.
Förvaras vid -18°C eller kallare.
Tina över natten i kylrum (ca 4°C) eller 60 min i rumstemperatur. Jäs 50-60 min i jässkåp (35-37°C, ca 70% fuktighet). Grädda 15-20 min i ca 160-175°C.
Vete, Spannmål som innehåller gluten
Ägg, Mandel, Nötter
365
Nettovikt/frp (g) | Artikelnummer | GTIN (kartong) | Typ | |
---|---|---|---|---|
10080 | 200330 | N/A | 06416577601894 | Case |
453600 | 200330 | N/A | 06416577601351 | Pallet |