Dubbelfyllt wienerbröd med hallonsylt och len vaniljkräm.
Förvaring och hantering
Bakas direkt från frys ca 20 minuter i 190°C. Dekorera wienerbröden med bipackad glasyr när de svalnat. OBS. Gräddningstider och temperatur är riktvärden beroende på ugn. Kartongen innehåller 3 kartonger glasyr för deorering.
Näringsinnehåll per 100g
-
Energi, kcal
320 kcal
-
Energi kJ
1335 kJ
-
Fett
18 g
-
- varav mättat fett
7.5 g
-
Kolhydrater
35 g
-
- varav socker
14 g
-
Fibrer
1.3 g
-
Protein
4.4 g
-
Salt
0.26 g
Ingredienser
Allergener: Mjölk
,
Ägg
,
Vete
,
Spannmål som innehåller gluten
.
Kan innehålla spår av Pekannöt
,
Mandel
,
Nötter
.
Tillverkningsland: Sverige