Vallmoruta

Artikelnummer: 216659 Nettovikt (g): 10800
GTIN (kartong): 06416577011167

Ljust portionsbröd med vallmofrön - en av våra populäraste smaker

Förvaring och hantering

Förvaras vid -18 °C eller kallare.

Tina över natten i kylrum (2-4 °C) eller 60 min i rumstemperatur under plast. Jäs 50-60 min i jässkåp (35-37 °C, ca 70 % fuktighet). Värm ugnen till 220 °C. Ställ in brödet och tillför ca 1 sek ånga per plåt som ska bakas. Sänk temperaturen till 180 °C oc

Ingredienser

VETEMJÖL, vatten,DURUMVETEMJÖL, vallmofrön4,3%, jäst, torkad surdeg av VETE, VETEGLUTEN, salt, rapsolja, surdeg av RÅG (vatten, RÅGMJÖL, salt), malt av KORN, emulgeringsmedel (E472e),potatisstärkelse, socker, mjölbehandlingsmedel (E300), enzymer. Kan innehålla spår av mjölk, ägg, mandel.

Allergener innehåller

Allergener:

Korn, Råg, Vete, Spannmål som innehåller gluten

Kan innehålla spår av

Ägg, Mjölk, Mandel, Nötter

Tillverkningsland: Estland

Hållbarhet

365

Näringsinnehåll per 100g


  • Energi, kcal 252 kcal
  • Energi kJ 1062 kJ
  • Fett
    - varav mättat fett
    4.4 g
    0.3 g
  • Kolhydrater
    - varav socker
    39 g
    0.5 g
  • Fibrer 6.1 g
  • Protein 11 g
  • Salt 1.04 g
  • NutrientSodium 416 mg

Grossist


  • Martin & Servera 121639
  • Menigo 412268