Sockerkaka med vaniljsmak.
Förvaring och hantering
Tag den frusna sockerkakan ur formen och tina kakan Pudra florsocker över sockerkakan eller fyll det lilla hålet med t.ex. sylt, nougat eller vaniljkräm. Glasera gärna kakan med glasyr och strössel. Se gärna fler tips på vår hemsida under Bonjour Academy.
Näringsinnehåll per 100g
-
Energi, kcal
461 kcal
-
Energi kJ
1923 kJ
-
Fett
29 g
-
- varav mättat fett
6 g
-
Kolhydrater
44 g
-
- varav socker
28 g
-
Fibrer
1 g
-
Protein
5.5 g
-
Salt
0.55 g
Ingredienser
Allergener: Mjölk
,
Ägg
,
Vete
,
Spannmål som innehåller gluten
.
Kan innehålla spår av Valnöt
,
Nötter
.
Tillverkningsland: Estland