Ett fint portionsbröd med god rågsmak, toppat med rågflingor och hirs.
Förvaring och hantering
Förvaras vid -18°C eller kallare.
Tina över natten i kylrum (2-4°C) eller 60 min i rumstemperatur under plast. Jäs 50-60 min i jässkåp (35-37°C, ca 70 % fuktighet). Värm ugnen till 220°C. Ställ in brödet och tillför ca 1 sek ånga per plåt som ska bakas. Sänk temperaturen till 180°C och gr
Näringsinnehåll per 100g
-
Energi, kcal
267 kcal
-
Energi kJ
1128 kJ
-
Fett
4.5 g
-
- varav mättat fett
1.7 g
-
Kolhydrater
47 g
-
- varav socker
6 g
-
Fibrer
4.2 g
-
Protein
7.6 g
-
Salt
1.3 g
Ingredienser
Allergener: Vete
,
Råg
,
Spannmål som innehåller gluten
.
Kan innehålla spår av Ägg
,
Mjölk
,
Mandel
,
Nötter
.
Tillverkningsland: Estland