Bulle med croissantdeg, fylld med kanelfyllning och farinsocker, toppad med en blandning av kanel och farinsocker.
Förvaring och hantering
Djupfryst. Förvaras vid -18 °C eller kallare. Får inte frysas efter upptining. Hanteras varsamt. Skyddas mot väta.
Ta ut snäckan ur frys och låt tina i 20 minuter i rumstemperatur. Lägg sedan snäckan i den bifogade pappformen och baka på 180°C i ca 16-18 minuter. Låt svalna, ta sen ur snäckan ur pappformen och vänd snäckan i strösocker.OBS! Baktider och temperatur är
Näringsinnehåll per 100g
-
Energi, kcal
457 kcal
-
Energi kJ
1911 kJ
-
Fett
24 g
-
- varav mättat fett
10 g
-
Kolhydrater
53 g
-
- varav socker
22 g
-
Fibrer
2.1 g
-
Protein
6.2 g
-
Salt
0.83 g
Ingredienser
Allergener: Vete
,
Ägg
,
Mjölk
,
Spannmål som innehåller gluten
.
Kan innehålla spår av Sojabönor
,
Mandel
,
Hasselnöt
,
Pekannöt
,
Sesamfrön
,
Nötter
.
Tillverkningsland: Lituen