Ny

Levainknut

Artikelnummer: 223555 Nettovikt (g): 5700
GTIN (kartong): 17315062235551
223555_Levainknut_OPV_MED_221020

Förbakat bröd med 40% vetesurdeg.

Förvaring och hantering

Tina under plast i rumstemperatur i ca 35-45 minuter. Grädda bröden i 8-10 minuter på 190-200°C. OBS! Gräddningstider och temperatur är riktvärden beroende på ugn.

Ingredienser

VETEMJÖL, vatten, surdeg av VETE [vatten, VETEMJÖL], fullkornsmjöl av VETE, jäst, salt (jod), rapsolja, torkad surdeg av DURUMVETE, VETEFIBER, maltmjöl av VETE, acerolaextrakt. Kan innehålla spår av soja, sesamfrön.

Allergener innehåller

Allergener:

Spannmål som innehåller gluten

Kan innehålla spår av

Sesamfrön, Sojabönor

Tillverkningsland: Lituen

Hållbarhet

549

Stenugnsbakat_1 Surdegsbakat_1

Näringsinnehåll per 100g


  • Energi, kcal 271 kcal
  • Energi kJ 1149 kJ
  • Fett
    - varav mättat fett
    2.6 g
    0.3 g
  • Kolhydrater
    - varav socker
    52 g
    0.4 g
  • Fibrer 2.8 g
  • Protein 8.6 g
  • Salt 1.5 g