Levainfralla, solros

Artikelnummer: 75148 Nettovikt (g): 4800
GTIN (kartong): 07315060751483

Förbakat rustikt portionsbröd bakat med rågsurdeg och solroskärnor.

Förvaring och hantering

Frysvara, förvaras vi -18°C eller kallare

Tina brödet. Ingångstemperatur ca 220 grader, avbakningstemperatur 190-210 grader i ca 3 min. Låt produkten svalna.

Ingredienser

VETEMJÖL, vatten, fullkornsmjöl av VETE 5,5%, surdeg av RÅG 5,5% (vatten, fullkornsmjöl av RÅG, maltmjöl av KORN), surdeg av VETE 5,5% (VETEMJÖL, vatten, VETEGLUTEN, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (E300)), siktat RÅGMJÖL, solroskärnor (2%), maltextrakt av KORN, havssalt, linfrö brun, sirap, VETEGLUTEN, malt av RÅG, jäst, rapsolja, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (E300). Kan innehålla spår av mjölk.

Allergener innehåller

Allergener:

Fröer (Seed), Korn, Råg, Vete, Spannmål som innehåller gluten

Kan innehålla spår av

Mjölk

Tillverkningsland: Sverige

Hållbarhet

999

Näringsinnehåll per 100g


  • Energi, kcal 240 kcal
  • Energi kJ 1020 kJ
  • Fett
    - varav mättat fett
    3.1 g
    0.4 g
  • Kolhydrater
    - varav socker
    44 g
    1.5 g
  • Fibrer 3.5 g
  • Protein 8 g
  • Salt 1.5 g
  • NutrientSodium 600 mg

Grossist


  • Martin & Servera 448779
  • Menigo 408522
  • Svensk Cater 75097