Kardemummaknut De Luxe

Artikelnummer: 70469 Nettovikt (g): 7600
GTIN (kartong): 06437005077302

Saftig veteknut bakad med smör och surdeg och rikligt fylld med kardemummafyllning med smör och mandelmassa.

Förvaring och hantering

Förvaras vid -18°C eller kallare.

Tina över natten i kylrum (ca 2°C) eller 60 min i rumstemperatur. Forma degbiten rund och lägg i bipackad bullform. Jäs 60 min i jässkåp (35-37 C, 70% fuktighet). Grädda 8-12 minuter i ca 180°C.

Ingredienser

VETEMJÖL/HVETEMEL, vatten, SMÖR 12,5%, socker, jäst/gjær, MANDEL 3,5%, VETEGLUTEN, MJÖLKPULVER/ MELKEPULVER, kardemumma, salt, ÄGGPULVER/EGGEPULVER, modifierad stärkelse, SKUMMJÖLKSPULVER, härdat vegetabiliskt fett (kokos), SURDEG AV VETE, glukossirap, emulgeringsmedel (E472e), GRÄDDPULVER/FLØTEPULVER, arom (vanillin), färgämne (betakaroten), stabiliseringsmedel (E401), konserveringsmedel (E202), mjölbehandlingsmedel (E300).

Allergener innehåller

Allergener:

Vete, Ägg, Mjölk, Mandel, Spannmål som innehåller gluten, Nötter

Kan innehålla spår av

Innehåller inte deklarationsobligatoriska allergener

Tillverkningsland: Estland

Hållbarhet

365

Näringsinnehåll per 100g


  • Energi, kcal 350 kcal
  • Energi kJ 1467 kJ
  • Fett
    - varav mättat fett
    15 g
    6.8 g
  • Kolhydrater
    - varav socker
    44 g
    12 g
  • Fibrer 2.5 g
  • Protein 8.2 g
  • Salt 0.3 g
  • NutrientSodium 340 mg

Grossist


  • Martin & Servera 334292
  • Menigo 406654
  • Svensk Cater 49665