Klassisk kanelbulle med pärlsocker.
Förvaring och hantering
Förvaras vid -18°C eller kallare
Bakinstruktion med jässkåp Tina över natten i kylrum (ca 2-4°C) eller i rumstemperatur under plast i ca 60 min. Jäs 50-60 min i jässkåp (35-37°C, 70% fuktighet). Grädda 6-8 min i 190-200°C. OBS. Gräddningstider och temperatur är riktvärden beroende på ugn
Näringsinnehåll per 100g
-
Energi, kcal
320 kcal
-
Energi kJ
1343 kJ
-
Fett
14 g
-
- varav mättat fett
8.6 g
-
Kolhydrater
41 g
-
- varav socker
6.5 g
-
Fibrer
1.8 g
-
Protein
6.4 g
-
Salt
0.39 g
Ingredienser
Allergener: Vete
,
Mjölk
,
Spannmål som innehåller gluten
.
Kan innehålla spår av Ägg
,
Mandel
,
Pekannöt
,
Nötter
.
Tillverkningsland: Sverige