Grovt Stenugnsbröd

Artikelnummer: 201146 Nettovikt (g): 7280
GTIN (kartong): 07020712020731

Rustikt stenugnsbakat bröd med fullkornsmjöl av vete och råg. Nyttiga och goda fröer i degen och som topping.

Förvaring och hantering

Förvaras vid -18°C. Tinad produkt bör ej omfrysas. Hanteras försiktigt.

Tina i 2-3 timmar i rumstemperatur. Baka i förvärmd ugn 220 ° C i 8-10 minuter.

Ingredienser

VETEMJÖL, vatten, fullkornsmjöl av VETE 9,7%, surdeg av VETE [VETEMJÖL, vatten], fröblanding 6,5% [HAVRE, linfrön, bovete, hirs, solrosfrön, SESAMFRÖN], RÅGMJÖL, salt, VETEGLUTEN, rostat mältat mjöl av KORN/BYGG, jäst, mjölbehandlingsmedel (E300), mältat VETEMJÖL. Dekor: fröblanding.

Allergener innehåller

Allergener:

Korn, Havre, Råg, Sesamfrön, Vete

Kan innehålla spår av

Mandel, Mjölk, Sojabönor

Tillverkningsland: Norge

Hållbarhet

365

il-st BS_26-50_black BAKT I NORGE Norway - Vegan

Näringsinnehåll per 100g


  • Energi, kcal 237 kcal
  • Energi kJ 990 kJ
  • Fett
    - varav mättat fett
    2.8 g
    0.4 g
  • Kolhydrater
    - varav socker
    41 g
    1.1 g
  • Fibrer 5.4 g
  • Protein 8.9 g
  • Salt 1.1 g