Ett stort, ljust och luftigt bröd med surdeg och smakrik, tydlig
skorpa. Bakat i stenugn. Bakat utan tillsatser.
Förvaring och hantering
Temperatur max C°-18, Temperatur min C°-25
Tina i rumstemperatur 45 min. Baka i 190 °C i 12-15 minuter. OBS! Gräddningstider/steketider och -temperatur är riktvärden beroende på ugn. Vikt bakad/ferdig stekt produkt ca 930 g.
Näringsinnehåll per 100g
-
Energi, kcal
259 kcal
-
Energi kJ
1049 kJ
-
Fett
1.7 g
-
- varav mättat fett
0.4 g
-
Kolhydrater
49 g
-
- varav socker
0.5 g
-
Fibrer
5.3 g
-
Protein
9.2 g
-
Salt
1.7 g
Ingredienser
Allergener: Spannmål som innehåller gluten
.
Kan innehålla spår av Ägg
,
Mjölk
,
Sesamfrön
,
Sojabönor
,
Mandel
,
Hasselnöt
,
Valnöt
.
Tillverkningsland: Polen