Ny

Ciabatta tranbär

Artikelnummer: 222716 Nettovikt/frp (g): 6500
GTIN (kartong): 17315062227167
222716_Ciabatta_frukt_OPV_MED

Stenugnsbakad ciabatta bakad med rågsurdeg och tranbär. Toppad med havre, hirs och pumpakärnor.

65 Styck per kartong

Förvaring och hantering

Förvaras vid -18°C eller kallare

Tina bröden i rumstemperatur i ca 15-20 minuter, helst under plastöverdrag. Grädda bröden på 180°C i 7-9 minuter. OBS! Gräddningstid och temperatur är riktvärden beroende på ugn.

Ingredienser

VETEMJÖL, vatten, solrosfrön 5%, surdeg av RÅG [RÅGMJÖL, vatten], torkade tranbär 3,5%, socker, pumpafrön 2,5%, HAVREGRYN 2%, SESAMFRÖN, 1,5%, salt (jod), VETEGLUTEN, jäst, VETEFIBER, maltmjöl av VETE, acerolajuicekoncentrat, solrosolja. Kan innehålla spår av soja.

Allergener innehåller

Allergener:

Sesamfrön, Spannmål som innehåller gluten

Kan innehålla spår av

Sojabönor

Tillverkningsland: Lituen

Hållbarhet

549

Nettovikt/frp (g)
6500
Artikelnummer
222716
GTIN (kartong)
17315062227167
Stenugnsbakat Surdegsbakat_

Näringsinnehåll per 100g


  • Energi, kcal 372 kcal
  • Energi kJ 1571 kJ
  • Fett
    - varav mättat fett
    7.5 g
    1.1 g
  • Kolhydrater
    - varav socker
    61 g
    1.6 g
  • Fibrer 4.4 g
  • Protein 13 g
  • Salt 1.7 g