Brytbröd Flerkorn

Artikelnummer: 201151
Nettovikt (g): 520

201151_Brytbröd Flerkorn_OPV_MED_ny
Vackert stenugnsbakat brytbröd bakat med vete- och rågmjöl samt surdeg och toppat med knapriga fröer.

Förvaring och hantering

Förvaras vid -18°C eller kallare. Tinad produkt bör ej omfrysas. Hanteras försiktigt.

Tina i 2-3 timmar i rumstemperatur. Baka i förvärmd ugn 230 ° C i 4-6 minuter.

Hållbarhet

365

Näringsinnehåll per 100g

  • Energi, kcal 250 kcal
  • Energi kJ 1032 kJ
  • Fett 4.1 g
  • - varav mättat fett 0.6 g
  • Kolhydrater 39.6 g
  • - varav socker 1.2 g
  • Fibrer 5.4 g
  • Protein 9.7 g
  • Salt 0.9 g
Ingredienser

VETEMJÖL, vatten, RÅGMJÖL, fullkornsmjöl av VETE, HAVREGRYN, linfrön, surdeg av VETE [VETEMJÖL, vatten], SESAMFRÖN, hirs, solrosfrön, VETEGLUTEN, bovete, salt, jäst, torkad surdeg av VETE, emulgeringsmedel (E471, E472e), mjölbehandlingsmedel (E300) .Kan innehålla spår av mjölk, soja, mandel.
Allergener:

Sesamfrön

,

Spannmål som innehåller gluten

.
Kan innehålla spår av

Mandel

,

Mjölk

,

Sojabönor

.
Tillverkningsland: Norge
il-st BS_26-50_black BAKT I NORGE Norway - Vegan