Valnötsbröd

Artikelnummer: 61209 Nettovikt (g): 9600
GTIN (kartong): 07315060612098
61209_Valnötsbrod_OPV_MED

Ojäst degämne av matbrödstyp.

Förvaring och hantering

Förvaras vid -18° C eller kallare.

Tina över natten i kylrum (ca 4°C) eller 2-3 timmar i rumstemperatur. Jäs ca 60 min i jässkåp (35-37°C, ca 70% fuktighet). Värm ugnen till 220°C. Ställ in brödet och tillför ca 1 sek ånga per plåt som ska bakas. Sänk temperaturen till 180-200°C och grädda

Ingredienser

Ingredienser: Vatten, VETEMJÖL, RÅGMJÖL, VALNÖT (4,5%), solrosfrön, VETEGLUTEN, salt, jäst, malt (KORN), druvsocker, vegetabilisk olja (raps, kokos, fullhärdad raps), förtjockningsmedel (E412), emulgeringsmedel (E471, E472e), surhetsreglerande medel (E330), naturlig arom, vitamin A, mjölbehandlingsmedel (E300).

Allergener innehåller

Allergener:

Valnöt, Nötter, Korn, Råg, Vete, Spannmål som innehåller gluten

Kan innehålla spår av

Innehåller inte deklarationsobligatoriska allergener

Tillverkningsland: Sverige

Hållbarhet

210

Näringsinnehåll per 100g


  • Energi, kcal 250 kcal
  • Energi kJ 1050 kJ
  • Fett
    - varav mättat fett
    6.5 g
    0.8 g
  • Kolhydrater
    - varav socker
    37 g
    1.3 g
  • Fibrer 4.2 g
  • Protein 9.1 g
  • Salt 1.1 g
  • NutrientSodium 440 mg

Grossist


  • Martin & Servera 382085