Svensk Kobbe

Artikelnummer: 70420 Nettovikt (g): 550
70419frilagd

Klassiskt svenskt rågbröd med linfrön och solroskärnor.

Förvaring och hantering

Förvaras vid -18°C eller kallare

Tina över natten i kylrum (ca 4°C) eller 2-3 timmar i rumstemperatur. Jäs/heves ca 60 min i jässkåp/heveskap (35-37°C, ca 70% fuktighet). Värm ugnen till 220°C. Ställ in brödet och tillför ca 1 sek ånga/damp per plåt som ska bakas/stekes. Sänk temperature

Ingredienser

VETEMJÖL, vatten, RÅGMJÖL 13%, mörk sirap, krossad/knust RÅG 7,5%, solroskärnor/solsikkefrø, jäst/gjær, linfrö, VETEGLUTEN, malt av VETE, salt, vegetabilisk olja (raps), emulgeringsmedel (E472e), malt av KORN/BYGG, mjölbehandlingsmedel (E300). Kan innehålla spår av mjölk, valnötter.

Allergener innehåller

Allergener:

Korn, Råg, Vete, Spannmål som innehåller gluten

Kan innehålla spår av

Mjölk, Valnöt, Nötter

Tillverkningsland: Estonia

Hållbarhet

1

Näringsinnehåll per 100g


  • Energi, kcal 250 kcal
  • Energi kJ 1051 kJ
  • Fett
    - varav mättat fett
    5.3 g
    0.6 g
  • Kolhydrater
    - varav socker
    39 g
    5.6 g
  • Fibrer 4.5 g
  • Protein 9.1 g
  • Salt 0.9 g
  • NutrientSodium 360 g