Rotfruktsfralla, toppad

Artikelnummer: 219582 Nettovikt (g): 90
219582_Rotfruktsfralla_OPV_MED

En god och nyttig fralla med solroskärnor och färskrivna morötter och rödbetor, bakad på vete- och rågmjöl.

Förvaring och hantering

Förvaras vid -18 °C eller kallare. Får inte frysas efter upptining. Hanteras varsamt. Skyddas mot väta.

Tina Rotfruktsfrallorna i kyl +4°C under plast över natt, eller tina i rumstemperatur under plast i ca 60-70 minuter. Jäs i 50-60 minuter i jässkåp med temperatur 37°C och 70% luftfuktighet. Värm ugnen till 220°C. Ställ in frallorna i ugnen och tillför 1

Ingredienser

VETEMJÖL, vatten, RÅGMJÖL, maltmjöl av KORN , sirap, fullkornsmjöl av VETE, morötter 4,5%, rödbetor 4,5%, solrosfrön, majsgrits 2%, maltodextrin, VETEGLUTEN, jäst, salt, vegetabilisk olja (raps,kokos), potatisstärkelse, druvsocker, emulgeringsmedel (E472e, E471), fullhärdad rapsolja, VETESTÄRKELSE, surhetsreglerande medel (E330), naturlig arom, vitamin A, enzym, mjölbehandlingsmedel (E300). Kan innehålla spår av valnötter.

Allergener innehåller

Allergener:

Korn, Råg, Vete, Spannmål som innehåller gluten

Kan innehålla spår av

Valnöt, Nötter

Tillverkningsland: Sverige

Hållbarhet

270

Näringsinnehåll per 100g


  • Energi, kcal 250 kcal
  • Energi kJ 1050 kJ
  • Fett
    - varav mättat fett
    3.3 g
    0.9 g
  • Kolhydrater
    - varav socker
    45 g
    4.6 g
  • Fibrer 3.9 g
  • Protein 7.2 g
  • Salt 0.87 g
  • Lactose g/100g 0