Grovt grekiskt bröd

Artikelnummer: 2181 Nettovikt (g): 10200
GTIN (kartong): 17391288218103

Grovt, saftigt bröd med nyttiga linfrön och solroskärnor.

Förvaring och hantering

Förvaras vid -18°C eller kallare.

Tina över natten i kylrum (ca 4°C) eller 2-3 timmar i rumstemperatur. Jäs/heves ca 60 min i jässkåp/hevskap (35-37°C, ca 70% fuktighet). Värm ugnen till 220°C. Ställ in brödet och tillför ca 1 sek ånga/damp per plåt som ska bakas/stekes. Sänk temperaturen

Ingredienser

VETEMJÖL, vatten, jäst/gjær, VETEGLUTEN, RÅGMJÖL, hirs, vört (KORN/BYGG), KRUSKAKLI (VETE) 1,8%, linfrön 1,2%, solrosfrön 1,2%, salt, HAVREGRYN 0,9%, vegetabiliskt fett och olja (palm, raps), malt av VETE, fruktsocker, emulgeringmedel (E472e), mjölbehandlingsmedel (E300). Kan innehålla spår av mjölk, valnötter.

Allergener innehåller

Allergener:

Havre, Korn, Råg, Vete, Spannmål som innehåller gluten

Kan innehålla spår av

Mjölk, Valnöt, Nötter

Tillverkningsland: Estland

Hållbarhet

365

BS_0-25_black Norway - Vegan

Näringsinnehåll per 100g


  • Energi, kcal 224 kcal
  • Energi kJ 947 kJ
  • Fett
    - varav mättat fett
    3.1 g
    0.7 g
  • Kolhydrater
    - varav socker
    37 g
    0.4 g
  • Fibrer 4.5 g
  • Protein 10 g
  • Salt 1.3 g
  • NutrientSodium 520 mg

Grossist


  • Martin & Servera 539205
  • Menigo 706295
  • Svensk Cater 58732