Franskt valnötsbröd

Artikelnummer: 80284 Nettovikt (g): 6100
GTIN (kartong): 05701536802841

Förbakat, djupfryst stenugnsbakat bröd

10 Pieces Pieces per carton

Förvaring och hantering

Frysvara, förvaras vid -18° C eller kallare

Tina brödet. Ingångstemperatur ca 220 grader, avbakningstemperatur 190-210 grader i ca 8-12 min. Ånga 7 sek. Låt produkten svalna 20-30 min

Ingredienser

VETEMJÖL, vatten, FULLKORNSRÅGMJÖL 6%, siktat RÅGMJÖL 6%, VALNÖTTER 3%, jodberikat salt, palm- och rapsolja, VETEGLUTEN, jäst, DURUMVETEMJÖL, extrakt av KORNMALT, torkad surdeg (VETEMJÖL, surdegskultur), emulgeringsmedel (vegetabilisk E472e), druvsocker, VETEMALTMJÖL, KORNMALTMJÖL, mjölbehandlingsmedel (E300). Kan innehålla spår av sesamfrön.

Allergener innehåller

Allergener:

Valnöt, Nötter, Korn, Råg, Vete, Spannmål som innehåller gluten

Kan innehålla spår av

Sesamfrön

Tillverkningsland: Danmark

Hållbarhet

365

Nettovikt (g)
6100
Artikelnummer
80284
GTIN (kartong)
05701536802841
Stenovnsbagt_DK il-st dannebrologo

Näringsinnehåll per 100g


  • Energi, kcal 269 kcal
  • Energi kJ 1136 kJ
  • Fett
    - varav mättat fett
    4.4 g
    1.1 g
  • Kolhydrater
    - varav socker
    47 g
    2.0 g
  • Fibrer 3.7 g
  • Protein 8.5 g
  • Salt 1.5 g
  • NutrientSodium 600 mg